x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dăncilă: Ca să pot să ajung în fiecare judeţ trebuie să mai folosesc şi un elicopter

Dăncilă: Ca să pot să ajung în fiecare judeţ trebuie să mai folosesc şi un elicopter

16 Aug 2019   •   14:53
Dăncilă: Ca să pot să ajung în fiecare judeţ trebuie să mai folosesc şi un elicopter

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, la Iaşi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a folosit un elicopter pentru a veni de la Suceava la Iaşi deoarece, pentru a ajunge în fiecare judeţ al ţării, trebuie să mai folosească şi un astfel de mijloc de transport.

Vicepremierul Mihai Fifor a precizat că deplasarea a fost plătită din fondurile PSD.

"Am venit de foarte multe ori cu maşina. Este prima oară când vin cu elicopterul. Am spus că o să vin în fiecare judeţ al ţării. Ca să pot să ajung în fiecare judeţ trebuie să mai folosesc şi un astfel de mijloc de transport, dar am venit de fiecare dată cu maşina. Acesta este lucrul pentru care facem toate eforturile pentru a dezvolta infrastructura în România. Acesta este şi motivul pentru care am căutat să folosim atât fonduri europene, fonduri guvernamentale şi fonduri din parteneriat public-privat complementar pentru a putea să avem cât mai multe investiţii", a spus Dăncilă.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a menţionat, la rândul său, că deplasarea premierului cu elicopterul de la Suceava la Iaşi a fost decontată din fondurile partidului.

"Deplasarea s-a făcut cu un elicopter. Este un elicopter angajat de PSD, vă spun lucrul acesta în calitate de secretar general al partidului, plătit din fondurile de la PSD", a răspuns Fifor jurnaliştilor.

Declaraţiile au fost făcute după ce în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora premierul Dăncilă a plecat joi din judeţul Suceava spre Iaşi folosind un elicopter. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă