x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Daniel Constantin: Ca şi în cazul Ridzi, puterea l-a "scăpat" pe Păsat de arestul preventiv

Daniel Constantin: Ca şi în cazul Ridzi, puterea l-a "scăpat" pe Păsat de arestul preventiv

08 Feb 2011   •   16:47

Rezultatul votului în cazul deputatului democrat-liberal Dan Păsat arată clar că PDL nu vrea să-şi asume răspunderea în faţa românilor pentru votul împotriva arestării preventive, a declarat, astăzi, preşedintele PC, Daniel Constantin, pe blogul personal.

"Nu mă miră faptul că Dan Păsat va fi liber, pentru că puterea este majoritară în Parlament, şi acum de când opoziţia a făcut alianţă este şi mai unită. Ca şi în cazul Ridzi, puterea l-a 'scăpat' pe Păsat astăzi (marţi -n.r.) de arestul preventiv, chiar dacă este acuzat de procurorii DNA că a şantajat mai mulţi primari din Giurgiu pentru a-i determina să încheie contracte publice cu firme deţinute de el sau de apropiaţi ai săi", a afirmat liderul PC, potrivit Agerpres.

Daniel Constantin a menţionat că, în sală, la momentul votului nu şi-au valorificat opţiunea de vot decât "activiştii puterii", în timp ce membrii PSD, PNL şi PC au stat în plen, fără să voteze.

"În dulcele stil portocaliu, de vină pentru că un deputat acuzat de şantaj de procurorii DNA este în libertate este opoziţia care a 'votat' de pe holurile Parlamentului. Dacă voturile ar fi fost numărate tot de Roberta Anastase, nu m-aş mira să fi văzut în sală, în loc de parlamentari PDL, parlamentari ai opoziţiei. Pentru că şedinţa nu a fost condusă de ea, încep să cred că tupeul portocaliu este contagios şi transmisibil prin adeziune PDL", a susţinut Constantin.

×