x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică De ce a candidat Udrea la Presedintie? Explicatia lui Cristian Preda

De ce a candidat Udrea la Presedintie? Explicatia lui Cristian Preda

09 Mar 2015   •   22:12
De ce a candidat Udrea la Presedintie? Explicatia lui Cristian Preda

Cristian Preda, europarlamentar PMP, dar exclus din acest partid si atacat de personajele aflate la conducerea acestuia, incearca o posibila explicatie a faptului ca Elena Udrea si-a impus candidatura din partea partidului la alegerile prezidentiale ce au avut loc in toamna anului trecut.

"PMP a insistat sa avem candidat propriu. Am acceptat, atata vreme cat candidatul era un om decent precum Cristian Diaconescu. Dupa desemnarea sa, am acceptat sa lucrez cu fostul ministru de externe, ca director politic al campaniei. Nu am fost de acord cu discreditarea lui, pusa la cale de Udrea, cu scopul de a-i lua locul. Nu se face! Mai mult decat atat, Udrea nu avea profil de prezidentiabil. (...)
PMP a fost fondat, la inspiratia lui Traian Basescu, pentru a alcatui o alternativa la partidele corupte. Tema anti-coruptiei a fost foarte prezenta la initierea proiectului (...) Udrea a bulversat totul. Candidatura ei prezidentiala era deja un scut în fata DNA, în eventualitatea ca o cheama în toamna sa dea seama", a declarat Cristian Preda, pentru paginadepolitica.ro.

×