x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Decizie RADICALĂ în PSD. Au votat pentru excluderea unui lider important

Decizie RADICALĂ în PSD. Au votat pentru excluderea unui lider important

01 Mar 2019   •   14:21
Decizie RADICALĂ în PSD. Au votat pentru excluderea unui lider important

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a fost exclus, vineri, din PSD, după o ședință a filialei PSD din Sectorul 4. Între Aurelian Bădulescu s-a produs o ”ruptură” în urmă cu aproximativ o lună.

Decizia vine după ce în urmă cu câteva zile PSD a eșuat în încercarea de a-l schimba din funcția de viceprimar pe Bădulesc, printr-un vot în Consiliul General al Primăriei Municipiului București.

În urmă cu aproximativ două săptămâni Bădulescu declara că se așteaptă la o excludere, care ar fi urmat să se producă pe 19 februarie.

Pe 30 ianuarie, Gabriel Mutu anunţa că s-a decis retragerea sprijinului politic în cazul lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei, potrivit Antena 3.

Pe 31 ianuarie, Bădulescu afirma că edilul Sectorului 6, Gabriel Mutu, i-ar fi aruncat o sticlă plină cu apă în zona feţei, adăugând că a reacţionat fără să se "tempereze" şi că a ieşit "o încrâncenare, un clinci" sau, "mai pe româneşte, bătaie". Gabriel Mutu a negat că s-ar fi bătut cu viceprimarul Capitalei, precizând că au avut doar o discuţie "mai aprinsă".

×
Subiecte în articol: aurelian badulescu