x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Delir portocaliu: Senatorul PDL Alexandru Mocanu, vicepreşedintele comisiei SIE, vrea capetele lui Ciutacu şi Badea pentru că l-au jignit pe...PONTA!

Delir portocaliu: Senatorul PDL Alexandru Mocanu, vicepreşedintele comisiei SIE, vrea capetele lui Ciutacu şi Badea pentru că l-au jignit pe...PONTA!

29 Mar 2012   •   09:57
Delir portocaliu: Senatorul PDL Alexandru Mocanu, vicepreşedintele comisiei SIE, vrea capetele lui Ciutacu şi Badea pentru că l-au jignit pe...PONTA!

Senatorul PDL de Teleorman, Alexandru Mocanu, si-a facut o tinta in declaratiile politice din vedetele TV: in doua declaratii succesive, depuse doua zile la rind in Senat, el ii ataca si cere demisiile lui Mihai Gidea, Mircea Badea ori Victor Ciutacu, uitind micul amanunt ca acestia lucreaza la privat si nu in deconcertatele umplute de clientela pedelista, scrie inpolitics.ro

Mocanu critica 'mesajele celulelor de dezinformare ale securitatii localizate in Antene' si descopera ca 'oamenii acestia sunt formidabili in a manipula sentimente puternice de ura, compasiune, tristete'.

El se mira, totodata, ca liderul PSD Victor Ponta 'se simte minunat cand tucalarii lui Voiculescu ii arunca in cap continutul olitei de noapte a stapanului lor. Poate parea paradoxal, dar, in lumea lor, fiecare portie de mizerie umana azvarlita spre Ponta de Mircea Badea sau Victor Ciutacu ii creste liderului PSD speranta de a fi viitorul premier desemnat de Basescu'. Restul declaratiei e in acelasi spirit si arata cit de serioase sunt preocuparile liderilor partidului de guvernamint intr-un an de criza in care mai au loc si alegeri.

Cititi articolul complet, AICI

×