x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputat PSD: Virgil Popescu, groparul României, pentru care servicii secrete lucrează?

Deputat PSD: Virgil Popescu, groparul României, pentru care servicii secrete lucrează?

06 Sep 2022   •   17:50
Deputat PSD: Virgil Popescu, groparul României, pentru care servicii secrete lucrează?
Sursa foto: Sursa: Facebook

Deputatul PSD Daniel Ghiță face notă distinctă de colegii săi și îl critică pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, în timp ce în Parlament se dezbate moțiunea USR. Ghiță întreabă, pe Facebook: „Virgil Popescu, groparul României, pentru care servicii secrete lucrează?”

„Virgil Popescu, groparul României, pentru care serviciile secrete lucrează? SRI mai există? Cum este posibil ca un incompetent să dețină așa portofoliu?”, a postat pe Faqcebook deputatul PSD Daniel Ghiță în timp ce în Parlament se dezbate moțiunea USR împotriva ministrului Energiei.

El afirmă că 35.000 de firme românești au intrat în faliment.

„Poporul tace și își plăteaște facturile….România este în pragul falimentul! Intenționat se dorește sărăcirea populației și umilirea poporului român, care trăiește deja in sărăcie. Urgent, reglementarea prețului la energie și gaz”, a încheiat Ghiță.

Ulterior, el a revenit și, într-un răspuns la un comentariu, a ținut să precizeze: „nu îl susțin și nu l-am susținut niciodată”.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că, „sub nicio formă” nu-și poate îndemna colegii să voteze moțiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu: „Am evitat mereu să fiu penibil și ipocrit, ca și om politic”.

(sursa: Mediafax)

×