x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputatul Marius Dugulescu, trecut recent de la PDL la PNL, a anunţat că nu votează moţiunea

Deputatul Marius Dugulescu, trecut recent de la PDL la PNL, a anunţat că nu votează moţiunea

27 Apr 2012   •   09:57
Deputatul Marius Dugulescu, trecut recent de la PDL la PNL, a anunţat că nu votează moţiunea

Deputatul de Timis Marius Dugulescu, care si-a anuntat recent trecerea de la PDL la PNL, a declarat ca nu isi va exprima votul la motiunea de cenzura, spunand ca nu poate vota "caderea unui om de dreapta ca sa vina un om de stanga in locul sau".

"Nu voi vota motiunea din Parlament. Nu pot sa votez caderea unui om de dreapta ca sa vina un om de stanga in locul sau. E contrar principiilor mele.
Nu mi-am semnat inca adeziunea la PNL, nu am anuntat trecerea mea la PNL in plenul Parlamentului, asa cum se procedeaza, asa ca voi actiona independent", a declarat, astazi, pentru Mediafax, Marius Dugulescu.

Intrebat daca se teme de vreo sanctiune, in urma acestei decizii, Dugulescu a raspuns: "Nu ma tem de nimic, actionez conform principiilor mele".

Deputatul de Timis Marius Dugulescu spunea, in 20 aprilie, ca demisioneaza din PDL si se inscrie in PNL, anuntul fiind facut intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PNL Timis, in prezenta liderilor PNL Crin Antonescu, Dan Radu Rusanu si Sorin Frunzaverde.

×