x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputatul Steluța Cătăniciu: Proiectele candidatului PNL, „exerciții de imagine promovate pe banii interlopilor”

Deputatul Steluța Cătăniciu: Proiectele candidatului PNL, „exerciții de imagine promovate pe banii interlopilor”

de Ion Alexandru    |    24 Sep 2020   •   08:27
Deputatul Steluța Cătăniciu: Proiectele candidatului PNL, „exerciții de imagine promovate pe banii interlopilor”

Deputatul umanist Steluța Cătăniciu i-a transmit, ieri, un mesaj lui Nicușor Dan, arătând că este convinsă că bucureștenii i-au descoperit acestuia „adevărata față”. Cătăniciu sancționează dur derapajul candidatului PNL și USR-PLUS la adresa Gabrielei Firea, subliniind că un astfel de comportament, din partea unui politician care se pretindea altfel, nu a făcut decât să scoată la iveală „impostura candidatului dreptei la Primăria București.

 

Într-un comunicat de presă, deputatul Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal) îi transmite lui Nicușor Dan că, în calitatea lui de candidat al „dreptei unite” în campania electorală aferentă alegerilor locale, a declarat că va face tot ce va putea pentru a câștiga Primăria Capitalei. „Prin declarația pe care ați făcut-o la adresa doamnei Gabriela Firea ați demonstrat că faceți tot ce puteți, dar nu puteți decât atât: să jigniți în mod inadmisibil o femeie – contracandidata dumneavoastră, numind-o «panaramă». Ați dat dovadă că sunteți un bărbat politic cu «mult curaj», atacând la acest mod o femeie, dovedind același «curaj» atunci când ați tăcut mâlc la declarațiile lui Traian Băsescu – contracandidatul dumneavoastră, de asemenea, prin care afirma că «v-au scos la plimbare ca pe urs» și că «se cutremură câte a auzit despre dumneavoastră», după ce au apărut înregistrările cu întâlnirile cu clanurile interlope”, precizează Steluța Cătăniciu.

Parlamentarul umanist arată că Nicușor Dan a afirmat că, în lupta pentru Primăria Capitalei, miza este despre „rezistența bucureștenilor la nesimțire, la spoială, la impostură”. „În urma prestației dumneavoastră în această campanie și a declarațiilor pe care le-ați făcut, sunt convinsă că bucureștenii au înțeles exact cine sunteți cu adevărat: «un om cu mulți oameni din zona privată gata să vină la Primărie», așa ați declarat, nu? Pentru aceștia vă bateți și asta este miza!”, a adăugat aceasta.

 

Sfat: Să nu se piardă cu… firea 

Steluța Cătăniciu este convinsă că aceia care au urmărit prestația candidatului „dreptei” au înțeles că Nicușor Dan nu are soluții pentru București.

„Au înțeles că «proiectele» dumneavoastră sunt doar spoieli, doar exerciții de imagine promovate pe banii interlopilor. Sunt convinsă că duminică, la vot, bucureștenii vă vor demonstra cât de «rezistenți» sunt la impostură, pentru că în această campanie v-au descoperit adevărata față, au descoperit cine sunteți și cu cine vă înfrățiți, au descoperit care este miza luptei dumneavoastră, precum și a lor, pentru primărie, au descoperit că limbajul dumneavoastră este demn de cei cu care vă înfrățiți, pentru care toate femeile nu sunt decât niște «panarame»”, se mai arată în comunicatul citat. Parlamentarul umanist îl sfătuiește pe candidatul susținut de PNL și USR-PLUS să nu se piardă „chiar așa cu FIREA”.

„Mai bine faceți testul (testul Covid și testul antidrog – n.red.) pe care Primarul Capitalei vi l-a cerut, pentru că pe cel din 27 septembrie l-ați ratat, deja”, conchide Steluța Cătăniciu, care îi mai transmite lui Nicușor Dan că „Impostor este persoana care, prin minciună și prefăcătorie, își arogă o falsă identitate, vrând să pară ceea ce nu este”. 

 

Reprezentantul PPUSL îi cere lui Nicușor Dan să își facă testele pe care primarul Capitalei le-a cerut, pentru a participa la confruntarea electorală

×