x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Detalii despre moartea fulgerătoare a lui Daniel Minciună, liderul consilierilor PNL din Iaşi! Avea doar 42 de ani

Detalii despre moartea fulgerătoare a lui Daniel Minciună, liderul consilierilor PNL din Iaşi! Avea doar 42 de ani

16 Feb 2017   •   17:30
Detalii despre moartea fulgerătoare a lui Daniel Minciună, liderul consilierilor PNL din Iaşi! Avea doar 42 de ani
Sursa foto: Daniel Minciună (d)

Ieri, în jurul orei 14.00, Liderul consilierilor judeţeni PNL, Daniel Minciună-Bejan , a căzut din picioare la Aeroportul din Iaşi. Un echipaj de la Salvare l-a transportat la Institutul de Boli Cardiovasculare, unde manevrele de resuscitare au continuat încă 30 de minute, dar fără succes. A murit fulgerător, la doar 42 de ani, în urma unui atac de cord.

„La locul accidentului s-a prezentat un echipaj, care a găsit un bărbat în comă profundă. A fost intubat şi ventilat mecanic. După zece minute a făcut stop cardio-respirator. Medicul a iniţiat manevrele de resuscitare. În acest timp, şoferul a pornit maşina spre Institutul de Boli Cardiovasculare (IBCV)“, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi, citat de ziaruldeiasi.ro.

Acesta a mai adăugat că în momentul în care medicul echipajului şi-a dat seama de gravitatea patologiei cardiace a pacientului pe care îl resuscitau, s-a luat legătura cu medicii de la IBCV pentru ca aceştia să fie pregătiţi pentru a continua ma­nevrele de resuscitare sau eventuale investigaţii de specialitate.

Trupul neînsuflețit a fost depus joi, 16 februarie, la ora 16 la Paraclisul Bisericii din Tudor Vladimirescu, iar vineri, de la ora 18, va avea loc o slujbă de priveghere, iar înmormântarea, de la ora 12, sâmbătă, în Cimitirul Sf. Petru și Pavel.

×