x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dezbatere SERIOASĂ a băsiştilor pe Facebook: Daniel Morar – prim-ministru

Dezbatere SERIOASĂ a băsiştilor pe Facebook: Daniel Morar – prim-ministru

31 Aug 2012   •   07:37
Dezbatere SERIOASĂ a băsiştilor pe Facebook: Daniel Morar – prim-ministru

Tutarul prezidential Cristian Patrasconiu, filosof, jurnalist si blogger, a lansat o dezbatere pe contul sau de Facebook, care a generat o adevarata valtoare intre amicii sai basisti, unii dintre ei cu notorietate.

'Ce-ati zice de un Daniel Morar propunere de premier din toamna, dupa parlamentare?', este soparlica lansata de Patrasconiu, via servicii.

Imediat, basistii s-au impartit in doua tabere: una, care a imbratisat calduros ideea, iar a doua, care a propus, in contrapartida, ca Morar sa faca rocada cu Laura Codruta Kovesi. Adicatelea, Morar sa fie viitorul Procuror general, iar 'Luluta' sa preia sefia DNA. Au facut opinie separata cativa care au reclamat misoginismul, cerand ca 'procuroarea generala' sa ii ia locul lui Ponta.

Fostul consilier prezidential Valeriu Turcan a fost printre putinii care au indemnat la decenta si ceva mai multa ratiune: 'Sa nu exageram... Procurori care ocupa functia de prim-ministru nu suna foarte in regula intr-o democratie. Poate doar daca pleaca si trece la munca de jos, la firul ierbii... strange multe maini... si peste vreo doi ani si ceva candideaza...'.

Dar retinerea lui Turcan a fost taxata de Ionut Popescu, fost ministru de Finante, in guvernul Tariceanu I: 'Valeriu Turcan, pai, acum nu avem tot un procuror?'.

Turcan a replicat: 'Procuror? Hai ca e tare... a lucrat ca procuror, dar mai degraba a actionat ca avocat al lui AN. Si Ionut, tu ai da fraiele la nivel executiv unui procuror? Asta doar daca vrem sa bagam tara in faliment. Uite, cu actualul 'procuror' cum se deterioreaza tot mediul economic... un om de business nu ar fi bun?'

×