x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dezvăluirile lui Crin Antonescu despre Victor Ponta şi părerea fostului lider PNL despre eşecul USL

Dezvăluirile lui Crin Antonescu despre Victor Ponta şi părerea fostului lider PNL despre eşecul USL

de Antena 3    |    22 Dec 2016   •   14:55
Dezvăluirile lui Crin Antonescu despre Victor Ponta şi părerea fostului lider PNL despre eşecul USL

Fostul lider PNL Crin Antonescu a vorbit, aseară, la Antena 3, printre altele, despre Victor Ponta și implicarea serviciilor secrete în cariera sa. Antonescu e de părere că Victor Ponta a fost controlat de servicii prin intermediul lui Sebastian Ghiță.

”La Victor e posibil să se fi dus Sebastian Ghiță, omul sistemului, și să-l convingă de anumite lucruri. Nu știu sigur, sunt bănuieli. Domnul Ponta a avut încredere mai mult în sistem decât în voturile date împotriva sistemului și atunci proiectul a eșuat. A avut niște parteneri nevăzuți, din afara proiectului și care nu erau apropiați. Au fost multe momente, începând cu pactul cu Traian Băsescu", a spus Crin Antonescu la Antena 3.


Rezultatul alegerilor parlamentare

"Rezultatul alegerilor este normal. Dacian Cioloș a fost ungurean în mare măsură. Necazul e că și Victor Ponta a fost. Nu o spun pentru că i-aș păstra vreo ranchiună. Domnul Ponta are niște calități, când e în postura de victimă devine chiar inspirat. Cu alte cuvinte se poate transforma chiar într-un personaj pozitiv al scenei politice".


Despre proiectul USL şi ruperea sa

"Pentru mine istoria e clară, nu contează din cauza cui a eșuat proiectul USL, important e că a eșuat. Un asemenea eșec.. actorii lui nu mai sunt acoperiți de cauze. De aceea m-am și retras din viața politică, deși nu mă consider vinovat de acest eșec. Atâta vreme cât am putut înghiți și spera că proiectul poate fi dus la bun sfârșit, nu l-am rupt. Acest proiect a fost marele eșec al vieții mele politice. Am luat toate costurile asupra mea”...

×
Subiecte în articol: crin antonescu Victor Ponta pnl USL basescu