x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Diaconescu: Moţiunea PSD, un pamflet politic şi o dezbatere care ne umple timpul

Diaconescu: Moţiunea PSD, un pamflet politic şi o dezbatere care ne umple timpul

03 Mai 2010   •   00:00

Senatorul independent Cristian Diaconescu, fost social-democrat, a declarat, luni, în plenul Senatului, că moţiunea PSD pe tema pensiilor militarilor nu reprezintă altceva decât un pamflet politic şi o dezbatere care umple timpul parlamentarilor şi nu rezolvă problemele.

"Avem un pamflet politic, ale cărei raţiuni le înţelegeţi dar care nu rezolvă problemele din sistem", a declarat Cristian Diaconescu de la tribuna Senatului.

El a mai caracterizat demersul PSD drept "o dezbatere politică ce ne umple timpul".

"Nu astăzi, nu aici, nici pe această dispută, cine e supărat pe cine, se rezolvă problema dumneavoastră. Într-o discuţie în Parlament nu veţi primi răspunsul", a mai declarat Diaconescu, anunţând că senatorii independenţi nu vor vota moţiunea simplă la adresa lui Gabriel Oprea.

Diaconescu a ţinut să dea asigurări că dezbaterile pe legea pensiilor şi salarizării vor reprezinta un reper de atitudine demnă, onorantă din partea independenţilor şi a arătat că ministrul Apărării, cu câţiva dintre senatorii grupului, s-a consultat cu repezentanţii veteranilor din armată, pe această lege, rezultatul constitudindu-l amendamentele acceptate în comisii.

Senatorii au început, luni, dezbaterea moţiunii simple cu tema "Guvernanţi, opriţi umilirea pensionarilor şi militarilor români!", semnată de 38 de senatori PSD+PC şi PNL.

×
Subiecte în articol: politic