x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Diaconu: Lăzăroiu şi Cezar Preda confirmă degringolada din PDL

Diaconu: Lăzăroiu şi Cezar Preda confirmă degringolada din PDL

27 Apr 2010   •   00:00

Vicepreşedintele PC Bogdan Diaconu susţine că temerile exprimate de consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu cu privire la viitorul în PDL al lui Teo Trandafir, aleasă duminică deputat în Colegiul 19, confirmă degringolada din acest partid.

"Faptul că Sebastian Lăzăroiu, consilier prezidenţial şi strateg al candidatului PDL Teodora Trandafir, are temeri cu privire la viitorul proaspătului ales în cadrul partidului aflat la putere confirmă degringolada din PDL. Acest partid îşi trăieşte ultimele zile de glorie, lucru confirmat şi de Cezar Preda, care a arătat cât de mult plăteşte formaţiunea democrat-liberală pentru toţi incompetenţii din Guvern", se arată într-un comunicat transmis de PC.

Potrivit vicepreşedintelui PC, atâta vreme cât Partidul Conservator a arătat că PDL este "în cădere liberă, în ciuda artificiilor de a-l ţine pe val, puterea s-a prefăcut că nu are nicio temere pentru viitorul ei".

"Acum e rândul oamenilor puterii să tragă semnalul de alarmă că PDL este în cădere liberă şi că este un partid ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor. Aparatelor de Guvern şi de stat, din păcate", a continuat Diaconu, citat de Mediafax.

În opinia sa, de fapt, Sebastian Lăzăroiu se foloseşte de imaginea primarului conservator Cristian Popescu Piedone pentru a încerca să creeze disensiune în opoziţie.

"Îi anunţăm pe democrat-liberali şi pe oamenii preşedintelui că politicienii din opoziţie sunt destul de maturi să rămână uniţi şi să nu aplece urechea la petardele şi fumigenele aruncate de la Cotroceni", mai spune Bogdan Diaconu.

×
Subiecte în articol: politic