x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică "Dictatorul" Antonescu spune că a intrat în politică tocmai pentru că a detestat dictatura

"Dictatorul" Antonescu spune că a intrat în politică tocmai pentru că a detestat dictatura

19 Ian 2013   •   08:16
"Dictatorul" Antonescu spune că a intrat în politică tocmai pentru că a detestat dictatura
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, la Realitatea TV, că se simte profund afectat de etichetele primite din partea unor colegi liberali, precum Andrei Chiliman, precum cea de dictator sau antioccidental, susţinând că e o prostie şi că a intrat în politică tocmai pentru că a detestat dictatura. 

 
"Mă afectează catalogările de antioccidental, dictator etc. Nu-mi scapă faptul că oameni care m-au criticat ani de zile că aş fi prea moale, acum mă acuză de acest lucru. Mă doare profund, in intimitatea mea, pentru că eu am intrat in politică şi fac politică de vreo 20 ani pentru că am detestat tot ce inseamnă dictatura, slugărnicie. E o prostie, problema PNL e alta: cum facem ca, dacă admitem că proiectul politic al PNL este, pe de o parte guvernarea, pe de alta campania pentru prezidentiale, cum facem ca eu să mă pot ocupa de campanie, partidul susţinând-o dar administrându-se fără intervenţia mea în fiecare zi", a comentat Antonescu. 
 
"Am făcut parte, noi liberalii, din guvern cu ţărăniştii, cu PD... Liberalii au fost mereu mâhniţi că alţii au mai mult. Pesediştii în general sunt mai puţin comunicativi, dar veţi vedea şi o mare mâhnire în sufletele unora din PSD că mai există şi alţii la guvernare. în măsura în care Ponta va înţelege că e premierul unui guvern de mare coaliţie, nu ca preşedinte PSD, PSD îşi va trage destul profit electoral dacă guvernarea iese bine. Temele de pe agendă guvernamentală nu sunt cum încap pe scaune PSD, PNL şi conservatorii care nu sunt lipsiţi de ambiţii şi anvergura aspiraţiilor", a declarat, pe de altă parte, Crin Antonescu, la Realitatea TV.

×
Subiecte în articol: crin antonescu pnl psd