x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Doamna F..K YOU, încă o vizită diplomatică la Bucureşti

Doamna F..K YOU, încă o vizită diplomatică la Bucureşti

de Dan Constantin    |    14 Ian 2015   •   09:42
Doamna F..K YOU, încă o vizită diplomatică la Bucureşti

Victoria Nuland, asistent al secretarului de stat John Kerry, se află în vizită la București în cadrul turneului din perioada 12-15 ianuarie care cuprinde Germania, România, Bulgaria și Franța. La Sofia se va alătura secretarului de stat Kerry în vizitele pe care le are programate în Bulgaria și apoi la Paris.

La București are în program, potrivit anunțului pe site-ul Departamentului de Stat, "discutii cu inalti oficiali,cu membri ai comunitatii de afaceri si societatii civile pe probleme de interes comun".

Victoria Nuland repeta la început de an vizita în România, după ce anul trecut a avut parte de o primire  șocantă cu Băsescu Traian care a întâmpinat-o la Cotroceni cu remarca "păreți cam obosită".

Nuland și-a consolidat celebritatea de a fi frustă în exprimări după ce în februarie anul trecut, în cursul unei discuții cu ambasadorul american la Kiev ar fi apreciat cu expresia "Fuck You", ingerința europenilor în criza ucraineană în perioada Maidanului. Ea a a lucrat câteva luni pe un trauler rusesc pentru a se perfecționa în învățarea limbii ruse. Perioada petrecută pe vasul de pescuit sovietic nu este trecută în biografia oficială a diplomatului.

Mai multe pe Jurnalul Național din 10 ianuarie 2014: Victoria Nuland, urmaşa lui Philip Gordon, două zile la Bucureşti. Demnitarul american a lucrat pe un vas de pescuit sovietic

×
Subiecte în articol: victoria nuland