x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea anunţă o reuniune a CExN miercuri şi dezminte existenţa unor "execuţii" în PSD

Dragnea anunţă o reuniune a CExN miercuri şi dezminte existenţa unor "execuţii" în PSD

09 Feb 2018   •   12:46
Dragnea anunţă o reuniune a CExN miercuri şi dezminte existenţa unor "execuţii" în PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat convocarea unei reuniuni a Comitetului Executiv Naţional miercurea viitoare, aceasta fiind precedată de un Birou Permanent Naţional al partidului care va avea loc luni. Dragnea a dezminţit existenţa "unor execuţii" în PSD, anunţate de "proşti" pe "tot felul de site-uri obscure".

"Mă obligaţi să fac ceea ce nu am făcut niciodată, să anunţ public înainte de a da anunţul. Dar o să cer scuze tuturor colegilor mei, ca să nu mai alergaţi după mine. Comitetul Executiv Naţional o să-l facem miercuri. Imediat cum termin conferinţa de presă o să plece anunţul către membrii CExN. Luni o să facem un Birou Permanent Naţional", a declarat Dragnea la Parlament, întrebat de jurnalişti când va avea loc o şedinţă a conducerii PSD.

Întrebat dacă se va discuta despre schimbarea din funcţii a unor lideri precum Nicolae Bădălău sau Codrin Ştefănescu, aşa cum s-a vehiculat în presă, Dragnea a spus: "Nu am văzut acele.... Deci continuă seria de "fake news". Eu nu-mi dau seama ce se va întâmpla cu proştii ăştia care tot anunţă lucruri de foarte timp că se întâmplă în PSD şi ulterior nu se întâmplă. Nu ajung la un moment dat la un nivel în care să spună: Domnule, ne facem de râs? Adică nu există aşa ceva? Care sunt colegii ăia, că eu nu văd? Văd doar surse şi tot felul de site-uri obscure care spun aceste lucruri. Am văzut şi oameni pe care la un moment dat îi citeam, îi urmăream cu atenţie, care se lasă căliţi de asta. Nu facem execuţii".

Liderul PSD a menţionat, referindu-se la faptul că Nicolae Bădălău nu mai este vicepreşedinte al Senatului, că a fost vorba de doar un vot. "La noi în partid şi la noi în Senat şi în Cameră se întâmplă votul, votul niciodată nu e o execuţie", a spus Dragnea.

El a adăugat că, din partea sa "nu este nicio problemă" dacă Nicolae Bădălău doreşte să rămână preşedinte executiv al PSD: "Din partea mea da, dacă vrea să rămână, eu nu am nicio problemă". AGERPRES

×
Subiecte în articol: dragnea cexn dezminte plecari psd