x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: CExN de săptămâna viitoare, care nu e pe remaniere, este pentru propunerile la ASF şi CNA

Dragnea: CExN de săptămâna viitoare, care nu e pe remaniere, este pentru propunerile la ASF şi CNA

02 Noi 2018   •   21:11
Dragnea: CExN de săptămâna viitoare, care nu e pe remaniere, este pentru propunerile la ASF şi CNA

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni săptămâna viitoare pentru a stabili candidaturile la Autoritatea de Supraveghere Financiară şi la Consiliul Naţional al Audiovizualului, a anunţat, vineri, preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea.

"Săptămâna viitoare vrem, în principal, să avem acest Comitet Executiv, v-am spus zilele trecute. (...) CEx-ul de săptămâna viitoare, care nu se va referi la remaniere, are ca principal obiectiv să discutăm despre propunerile pentru ASF şi CNA", a precizat Dragnea, la Parlament.

În legătură cu data la care va avea loc şedinţa, Dragnea a spus că niciodată nu a anunţat mai întâi în presă acest lucru.

"Prima dată fac anunţul prin sistemul partidului, pentru că aşa mi se pare civilizat şi corect faţă de colegii mei", a subliniat Dragnea.

Întrebat dacă se va discuta despre tensiunile din partid şi despre declaraţia primarului general Gabriela Firea, Dragnea a răspuns: "Este vineri seara şi vă rog frumos chiar nu mai vreau să stric weekendul să comentez toate prostiile şi toate invenţiile pe care le spun unii sau alţii la televizor sau pe diverse site-uri şi zvonurile. Consider că nişte zvonuri care nu au nicio bază sunt nişte prostii". AGERPRES

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea