x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea despre dosarul Tel Drum: minciunile vor ieşi la iveală

Dragnea despre dosarul Tel Drum: minciunile vor ieşi la iveală

30 Ian 2018   •   07:22
Dragnea despre dosarul Tel Drum: minciunile vor ieşi la iveală

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni că dosarul "Tel Drum" se bazează pe denunţurile "unor turnători, speriaţi de puşcărie" şi a susţinut că nu are de ce să se teamă, pentru că nu a comis nicio infracţiune.

 

"Am înţeles că în 2001 eu am aterizat în Teleorman şi am făcut un grup infracţional, care a funcţionat până acum, cred că şi acum funcţionează, dar eu n-am văzut decât afirmaţii. Este foarte simplu să spun că dumneavoastră aveţi un grup infracţional aici cu colegii de la cameră şi mă întrebaţi: păi, pe ce te bazezi? Şi spun eu: uite aşa, pur şi simplu", a spus Dragnea, la Antena 3.

El a subliniat că nu are de ce să-i fie frică şi că minciunile "turnătorilor" vor ieşi la iveală.

"Nu are de ce să-mi fie teamă, nu am de ce să-mi fie frică, nu am furat nimic, nu am făcut nicio infracţiune de care sunt suspectat, deocamdată. Categoric, nu. În acelaşi timp, înţeleg că dosarul acesta se bazează pe denunţurile unor turnători, speriaţi de puşcărie şi speriaţi de către procurori. Vestea tristă pentru ei este că minciuna va ieşi la iveală, că aşa e viaţa. Îmi pare rău că s-au dus pe gheaţa asta, dar aşa e viaţa. Nu vreau să spun mai mult, pentru că este un dosar în curs şi nu vreau să dau idei. Dar spun că minciunile vor ieşi la iveală. În general, minciunile turnătorilor ies la iveală şi nu foarte târziu, pentru că ele trebuie probate şi de alţii care nu sunt dispuşi să intre în jocurile astea", a mai spus Dragnea.

Pe 13 noiembrie 2017, DNA a anunţat că Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în dosarul "Tel Drum" în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. AGERPRES

×