x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Legea salarizării - un pas important către salariul mediu european

Dragnea: Legea salarizării - un pas important către salariul mediu european

07 Iun 2017   •   11:08
 Dragnea: Legea salarizării - un pas important către salariul mediu european
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Legea salarizării unitare reprezintă un pas important către integrarea reală a României în UE, va conduce la eficientizarea sistemului de salarizare în domeniul public şi la creşterea netă a veniturilor românilor, a declarat, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, preşedintele PSD, Liviu Dragnea. 

"Legea salarizării unitare reprezintă un pas important către integrarea reală a României în UE şi este o lege care va conduce la eficientizarea sistemului de salarizare în domeniul public şi la creşterea netă a veniturilor românilor. Este un pas important către salariul mediu european şi către integrarea în zona euro", a afirmat Dragnea, în calitate de iniţiator al proiectului legii salarizării. 

El a spus că elaborarea acestei legi nu a fost un lucru foarte simplu. 

"Din păcate, la un moment dat, voinţa politică a Guvernului de a duce lucrurile până la capăt nu a fost suficient de puternică. Cred că efortul Parlamentului, al tuturor parlamentarilor a contat cel mai mult şi sunt convins că adoptarea acestei legi va spori prestigiul legislativ chiar dacă astăzi poate unii dintre noi nu ne dăm seama", a adăugat Dragnea. 

Potrivit liderului PSD, la elaborarea acestei legi au fost "mişcări, unele coordonate", care au încercat să împiedice adoptarea ei. 

"Dincolo de dezbaterile şi criticile publice absolut necesare, ne-am confruntat cu mişcări, unele coordonate, care au încercat să împiedice adoptarea acestei legi. Mă bucur că am reuşit să depăşim aceste obstacole şi la final Parlamentul să reuşească să adopte o lege atât de importantă", a menţionat Dragnea.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: dragnea legea salariz