x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Sper ca raportul de evaluare a programului de guvernare să fie gata duminică seara

Dragnea: Sper ca raportul de evaluare a programului de guvernare să fie gata duminică seara

09 Iun 2017   •   17:24
Dragnea: Sper ca raportul de evaluare a programului de guvernare să fie gata duminică seara
Sursa foto: DIANA OROS

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că speră ca raportul privind evaluarea programului de guvernare să fie gata duminică, iar săptămâna viitoare să fie convocat Comitetul Executiv Naţional al partidului. 

"Duminică seara, sper ca raportul de evaluare să fie gata. Este un raport amplu, nu este evaluarea miniştrilor, este evaluarea programului de guvernare, care este, de fapt, obiectivul acestei evaluări. Luni, marţi, miercuri vom discuta probabil şi cu miniştrii şi cu prim-ministrul şi la finalul discuţiilor vom prezenta o decizie în Comitetul Executiv Naţional, care nu ştiu exact când va fi", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului. 

El a adăugat că, după ce va fi gata raportul de evaluare guvernamentală, ar trebui să aibă o discuţie şi cu preşedintele Klaus Iohannis pe această temă. 

"După raportul de evaluare guvernamentală cred că trebuie să fie o discuţie şi cu preşedintele, indiferent ce decizie vom dori să luăm. E bine ca preşedintele să fie informat privind stadiul implementării programului de guvernare, că vorbim de România", a menţionat el. AGERPRES

×