x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Stelian Tănase l-a căutat pe Gabriel Oprea printr-un intermediar

Dragnea: Stelian Tănase l-a căutat pe Gabriel Oprea printr-un intermediar

28 Sep 2015   •   17:33
Dragnea: Stelian Tănase l-a căutat pe Gabriel Oprea printr-un intermediar
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a relatat luni că, din ceea ce a discutat cu vicepremierul Gabriel Oprea, acesta din urmă a fost sunat de fostul preşedinte al TVR Stelian Tănase şi nu invers.

"A fost exact ca în bancurile cu Radio Erevan. Nu l-a căutat dumnealui pe Stelian Tănase, ci Stelian Tănase l-a căutat pe dumnealui printr-un intermediar", a afirmat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a ţinut să precizeze, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Galaţi, că el "niciodată" nu l-a "căutat" pe Stelian Tănase.

"Niciodată nu l-am căutat pe domnul Stelian Tănase. Domnul Stelian Tănase, atunci preşedinte TVR, a fost la un târg de antichităţi, se poate dovedi, se poate proba, a vorbit cu domnul Onţanu şi m-a căutat şi mi-a spus că în mod insistent doreşte să vorbească cu mine. Şi, prin intermediul unui coleg al dânsului, am vorbit cu domnul Stelian Tănase, o discuţie amicală, de regulă sunt un om serios, m-a invitat la o emisiune, am spus cum să nu, cum vin de la Bruxelles am să vin la emisiune. Dacă mă întrebaţi de ce mă căuta, probabil avea nevoie de sprijin parlamentar. Niciodată nu am discutat astfel cu domnul Stelian Tănase şi am vrut să o spun personal", a declarat Oprea.

Miercuri, într-o postare pe blogul său, Stelian Tănase arăta că liderul UNPR l-a sunat de trei ori între 4 şi 7 septembrie.

"Da, generalul Gabriel Oprea m-a sunat de trei ori între 4-7 septembrie. (...) Da, generalul Oprea m-a certat pentru difuzarea unei ştiri despre acuzaţia de plagiat care i s-a adus. Da, mi-a cerut pe un ton cazon să cenzurez la TVR (...) Da, l-am poftit pe generalul Oprea să vină la o emisiune la TVR să explice ce e cu plagiatul. A plagiat sau nu!?... Da, generalul Oprea a refuzat. Da, m-a mai sunat încă o dată (...) Da, l-am poftit din nou să vină la TVR la o emisiune. Da, a promis că vine după ce se întoarce de la Bruxelles. Da, iar mi-a cerut din nou să interzic materialele îndreptate împotriva lui. Da, l-am refuzat. (...) ", a scris Stelian Tănase, într-o postare din ziua când a fost schimbat de la şefia TVR. AGERPRES

×