x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dumitru Miroiu a fost ales președintele PUSL Gorj

Dumitru Miroiu a fost ales președintele PUSL Gorj

de Redacția Jurnalul    |    31 Mar 2024   •   14:40
Dumitru Miroiu a fost ales președintele  PUSL Gorj

Filiala județeană PUSL Gorj și-a ales, duminică, structura de conducere, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Târgu Jiu. Dumitru Miroiu a fost ales președintele organizației județene.

          Umaniștii și-au prezentat și candidații pentru funcțiile de președinte al CJ Gorj, respectiv cea de primar al municipiului Târgu Jiu, aceștia fiind Dumitru Miroiu, respectiv Marian Cioplean.

          „Nu sunt omul vorbelor, sunt omul faptelor. Și am convingerea că vom fi printre partidele cu cele mai bune rezultate în acest județ. Timpul a fost împotriva noastră, dar sunt mândru de ce am realizat în tot acest timp. Și de aceea trebuie să le mulțumesc tuturor colegilor care au fost alături de noi, datorită lor a fost posibil să facem atât de multe într-un timp atât de scurt”, a transmis Dumitru Miroiu.

          Alături de președintele PUSL Gorj a fost și Liviu Daniel Popa, președintele PUSL Vâlcea. „Noi oltenii suntem uniți. Și vă doresc să fiți o echipă unită în campaniile electorale ce vor urma, pentru că doar așa putem reuși. Unitatea poate face diferența și vă urez tuturor mult succes și sunt convins că vom avea cu toți rezultate deosebite”, a spus Liviu Daniel Popa.

          Alături de gorjeni s-au aflat Simona Man, secretarul general al PUSL, Lavinia Șandru, coordonatorul comunicării PUSL, iar Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al PUSL, a intrat în direct prin Skype, din București, acolo unde este în plină campanie de strângere de semnături pentru candidatura la Primăria Capitalei.

          „PUSL va face ca Gorjul și Târgu Jiu să aducă înapoi politica cetățeanului. Noi suntem cei care lucrăm în intereseul cetățeanului, nu în interesul politicii. Politica să ia puțină recreație. Trebuie să faceți ce știți mai bine. Dragi olteni, trebuie să fiți auziți, să nu mai tăceți. Să vă spuneți ofurile. Îmi pare rău că nu sunt acolo, dar trebuie să cucerim prima redută, Primăria Capitalei”, a fost mesajul lui Cristian Popescu Piedone.

          „Aș vrea ca toți să răspundă atât de prompt, precum o face domnul Miroiu. Pentru că suntem o echipă și doar împreună putem realiza ceea ce ne-am propus. Singuri nu putem. Avem nevoie de tot sprijinul dumneavoastră, într-un an de efervescență electorală, un an cu multe provocări și nu trebuie să ratăm niciun moment”, a spus Simona Man.

          „Vă mulțumesc tuturor celor care vă dați silința. Și sunt aici, lângă dumneavoastră, să vă spun că România tăcută a început să vorbească. România tăcută în ultimii 34 de ani a stat cu capul plecat, a fost umilită și jignită. La alegeri a preferat să nu meargă la vot. România acum trebuie să vorbească, pe 9 iunie. Pentru că altfel ne trezim că decid alții pentru noi. Și decid prost. Alegerile sunt importante pentru ca cei care nu au vorbit până acum, să vorbească. Iar cei care nu au luat decizii până acum, să ajungă și ei să decidă”, a conchis Lavinia Șandru.

×
Subiecte în articol: dumitru miroiu presedinte pusl gorj