x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică După ce a anunţat că lasă PSD pentru UNPR, Aura Vasile a ajuns la spital

După ce a anunţat că lasă PSD pentru UNPR, Aura Vasile a ajuns la spital

19 Dec 2011   •   11:28
După ce a anunţat că lasă PSD pentru UNPR, Aura Vasile a ajuns la spital

UPDATE: Dupa ce isi anuntase plecarea din PSD catre UNPR, deputatul pare ca s-a razgandit. Mai mult, stresul zilei de luni a bagat-o in spital, la propriu, pe Aura Vasile, care a ajuns luni seara la Spitalul Universitar din Capitala, dupa ce a suferit un puseu de tensiune.

Deputatul Aura Vasile, viceliderul grupului PSD din Camera Deputatilor, va anunta, astazi, in plen, ca trece la UNPR.

"A facut cerere de inscriere la noi si o sa anunte in plen", a declarat presedintele UNPR, Marian Sarbu, citat de Agerpres.

La randul sau, si liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa, a confirmat informatia. Intrebat daca Aura Vasile va trece la UNPR, Dusa a raspuns: "Da, si-a facut cerere sa plece la UNPR".

Aurelia Vasile a devenit deputat PSD in 2000, iar din 2004 a fost si vicelider al grupului politic respectiv, precum si secretar al Comisiei de industrii si servicii.

Ea a avut un rol important in PSD, ocupand functiile de membru al Consiliului PSD si pe cea de secretar executiv al comitetului Executiv al Consiliului organizatiei PSD al municipiului Bucuresti, precum si pe cea de membru al Biroului Executiv al organizatiei de femei PSD.

Aura Vasile este unul dintre cei mai activi deputati, conform site-ului Camerei, ea avand 467 de luari de cuvant in 160 de sedinte de plen, precum si 257 de luari de cuvant in 103 sedinte ale Biroului Permanent.(V.M.)

×
Subiecte în articol: psd unpr aura vasile mircea dusa