x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică După etapa de la Braşov, Ponta renunţă la raliuri

După etapa de la Braşov, Ponta renunţă la raliuri

de Mediafax    |    23 Sep 2011   •   11:18

Liderul PSD, Victor Ponta, a anuntat, vineri, la Iasi, unde participa la o etapa a Campionatului National de Raliuri, ca e ultimul an in care ia parte la astfel de competitii, motivand ca 2012 este an electoral si nu va mai avea suficient timp liber.

"Este ultimul raliu la care particip. Mai este o singura etapa, la Bacau, dupa care ii las pe altii mai tineri si mai buni decat mine", a declarat Victor Ponta pentru Mediafax, cu putin timp inainte de a lua startul intr-o noua etapa a Campionatului National de Raliuri, care se desfasoara pana duminica la Iasi.

Ponta a spus ca 2012 va fi un an greu, al competitiilor politice, motiv pentru care nu va mai avea timp sa participe la competitiile sportive.

"Anul viitor e o alta etapa, mult mai putin placuta decat asta. Marea problema e ca daca castig cumva, dupa 2012 urmeaza etape si mai rele. In politica nu-i ca la sport, nu se compara", a afirmat liderul PSD.

Victor Ponta a precizat ca spera ca in acest an, traseul de la Iasi sa-i poarte noroc, dupa ce anul trecut masina in care afla, ca si copilot, s-a rasturnat in localitatea ieseana Cioca Boca.

"Anul trecut nu am reusit sa ajung la final. Sper ca de data asta, spre deosebire de anul trecut, Cioca Boca sa-mi poarte noroc. E acelasi traseu, trec tot pe acolo. Stiu locul foarte bine si eu si pilotul meu. De data asta cred ca nimerim drumul. Am emotii, o sa trecem cu bine. Nu-i asta o problema", a mai spus Victor Ponta.

La Campionatul National de Raliuri de la Iasi sunt inscrisi 50 de sportivi, printre acestia numarandu-se si liderul social-democrat Victor Ponta, care va fi copilotul lui Edwin Keleti.

Anul trecut, masina in care se aflau cei doi s-a rasturnat pe traseu, in localitatea Cioca Boca, insa nimeni nu a fost ranit.

Tanarul care a ajuns primul la masina rasturnata, pentru a ajuta la repunerea ei pe roti, a primit un cadou din partea lui Victor Ponta, care a revenit special la Cioca Boca, pentru a se intalni cu acesta.

×