x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Duvaz, candidat la Primaria Capitalei

Duvaz, candidat la Primaria Capitalei

11 Mar 2004   •   00:00

Bogdan Niculescu-Duvaz il va infrunta in cursa pentru Bucuresti pe finul sau Traian Basescu, caruia i-a fost nas la sarbatorirea nuntii de argint. Purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, va fi candidatul partidului de guvernamant pentru Primaria Capitalei.

Biroul Executiv Municipal al Organizatiei PSD Bucuresti s-a intrunit ieri pentru a aproba candidatura lui Duvaz la fotoliul de primar general, el urmand sa primeasca luni si girul Delegatiei Permanente a PSD. La inchiderea editiei, anuntul oficial privind implicarea lui Duvaz in cursa pentru Bucuresti nu fusese facut.

OPRESCU A REFUZAT. In ultima vreme au fost vehiculati drept candidati ai PSD la Primaria Capitalei ministrul Controlului, Ionel Blanculescu, dar si vicepresedintele PSD, Sorin Oprescu, acesta din urma clasandu-se pe primul loc in sondajele comandate de PSD pe Bucuresti. Atat Blanculescu, cat si Oprescu au refuzat sa intre in cursa pentru Primaria Generala. Ministrul Controlului a motivat ca doreste sa-si duca mandatul pana la capat, in timp ce Oprescu nu a dorit sa riste o noua infrangere, dupa ce, in 1998 si 2000, a pierdut fotoliul de primar in fata lui Viorel Lis, respectiv a lui Traian Basescu.

NASUL SI FINUL. Duvaz este membru PSD din ianuarie 2003, cand si-a dat demisia din PD. El a fost un apropiat al liderului PD, Traian Basescu, pe care il va infrunta de altfel in cursa pentru Capitala. Atat de apropiate au fost relatiile dintre cei doi incat, in 2001, cand presedintele PD si-a sarbatorit nunta de argint, Duvaz i-a fost chiar nas.
( MONICA ANDREI, SILVIU SERGIU )

×
Subiecte în articol: politic