x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ecaterina Andronescu, despre candidatura lui Prigoană: Primăria este altceva decât un business

Ecaterina Andronescu, despre candidatura lui Prigoană: Primăria este altceva decât un business

de Agerpres    |    31 Mar 2012   •   13:47
Ecaterina Andronescu, despre candidatura lui Prigoană: Primăria este altceva decât un business

Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu, considera ca Silviu Prigoana este o persoana cu "mare abilitate antreprenoriala", dar a precizat ca Primaria Capitalei reprezinta "altceva decat un business".

"Domnul Prigoana este o persoana cu foarte mare abilitate antreprenoriala, a dezvoltat numeroase afaceri, dar cred ca Primaria Capitalei este altceva decat un business si de aceea ii acord in continuare toate sansele lui Sorin Oprescu", a declarat Andronescu.

Ea mai afirma ca nesemnarea unui protocol in Bucuresti intre PDL si UNPR este foarte greu de explicat, mai ales prin prisma faptului ca UNPR a sustinut actuala guvernare "in cele mai dificile momente".

"Este greu de explicat pentru ca UNPR a sustinut aceasta guvernare. Si acum, practic, pare ca mai degraba este asa ca un fel de a fi aruncat din barca. Este greu de inteles, dar probabil cine se simte puternic crede ca poate sa faca orice vizavi de un partener care a fost loial in perioadele cele mai dificile. Pe de alta parte, am auzit declaratia domnului Ontanu care vorbeste despre faptul ca PDL a saracit populatia. Absolut de acord cu domnia sa, dar lucrul acesta s-a intamplat cu sprijinul UNPR-ului si cred ca lucrul acesta ar fi trebuit sa il observe ceva mai devreme", a mai spus presedintele PSD Bucuresti.

×