x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ecaterina Andronescu: N-am fraudat. Dovezile că nu am plagiat rezultă din analiza activităţii mele pe tot parcursul ei (VIDEO)

Ecaterina Andronescu: N-am fraudat. Dovezile că nu am plagiat rezultă din analiza activităţii mele pe tot parcursul ei (VIDEO)

02 Iul 2012   •   13:15
Ecaterina Andronescu: N-am fraudat. Dovezile că nu am plagiat rezultă din analiza activităţii mele pe tot parcursul ei (VIDEO)

Ministrul propus al Educatiei respinge acuzatiile de plagiat sau de parte la plagiat. Ecaterina Andronescu sustine ca lucrarile ei stiintifice sunt opera proprie si ca a muncit toata viata pentru ele.

"In aceasta cariera profesionala sunt mai multe trepte pe care le parcurgi, atunci cand pornesti de jos, de la pozitia de asistent stagiar, sef de lucrari, conferentiar, etc. Pentru fiecare etapa pe care o parcurgi depui un dosar, se constituie o Comisie apoi ceea ce spune comisia trece prin prin votul profesoral, prin votul Senatului universitar si a ajuns la CNATDCU. Si CNATDCU, in formulele pe care le avea la acea vreme, a dat verdictele care mi-au permis sa urc pe fiecare dintre aceste trepte. Dovezile ca nu am plagiat rezulta din analiza activitatii mele pe tot parcursul ei. Nu am fraudat si nu am participat niciodata la frauda", a declarat Ecaterina Andronescu.

"Cred ca trebuie sa ne linistim putin si sa ne apucam de lucrurile care ard in scoala romanesca", a mai spus ministrul propus al Educatiei.

In privinta dosarului de incompatibilitate in care viitorul ministru se confrunta cu ANI, Andronescu a spus ca recursul se va judeca cel mai probbail in noiembrie.

Ecaterina Andronescu va depune in aceasta seara juramantul de investitura in functia de ministru al Educatiei.

×