x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Băsescu dezvăluie secretul succesurilor sale: "Sunt cu un minut înaintea bărbaţilor"

Elena Băsescu dezvăluie secretul succesurilor sale: "Sunt cu un minut înaintea bărbaţilor"

30 Noi 2011   •   10:32
Elena Băsescu dezvăluie secretul succesurilor sale: "Sunt cu un minut înaintea bărbaţilor"

Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, sustine nu este usor sa fii femeie in politica, cu atat mai mult cu cat esti fiica sefului statului, precizand ca nu vrea sa-si faca de ras tatal, care ii este model, iar despre mama sa spune ca este "stalpul familiei". "Nu este usor sa fii femeie in politica. Sa fii tanara si, pe langa toate acestea, fiica presedintelui este si mai dificil", a declarat Elena Basescu intr-un interviu acordat jurnal.md.

Ea a adaugat ca "botezul" sau politic a venit odata cu celebra formula "succesuri".

"Am devenit tinta de ironie pentru adversarii politici, dar si pentru o parte a presei. Am reusit sa demonstrez ca este loc si pentru tinere in viata politica. Femeile pot reusi in politica, dar trebuie sa munceasca mult mai mult, sa fie cu un minut inaintea barbatilor", a continuat fiica presedintelui Romaniei.

De asemenea, Elena Basescu a afirmat ca nu vrea sa il faca de ras pe tatal sau.

"Nu am facut ceva pentru a demonstra cuiva ceva sau sa concurez cu tatal meu. Vreau doar sa nu-l fac de ras, ci sa se mandreasca cu mine", a afirmat Elena Basescu.

Ea a catalogat-o pe mama sa, Maria, ca fiind "stalpul familiei, o femeie tacuta, dar foarte puternica".

"Nu m-a incurajat niciodata sa ma implic in politica. Cel care m-a sprijinit a fost tata. Daca fetele iau ca modele femei din domeniul cinematografiei sau alte persoane cunoscute, pentru mine, tatal meu a fost model", a continuat europarlamentarul PDL.

Ea a sustinut ca, in politica, a fost "de mic copil, de prin anii de dupa revolutie".

"De aceea, nu a fost nimic nou, pentru ca sedeam de multe ori la partid in asteptarea tatalui meu si acolo ma simteam ca in sanul familiei", a conchis fiica cea mica a presedintelui Basescu.

Elena Basescu are varsta de 31 de ani.

(Mediafax)

×