x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea: Am toate şansele să câştig şefia PDL. Startegia mea va face ca partidul să câştige următoarele alegeri

Elena Udrea: Am toate şansele să câştig şefia PDL. Startegia mea va face ca partidul să câştige următoarele alegeri

11 Mar 2013   •   11:36
Elena Udrea: Am toate şansele să câştig şefia PDL. Startegia mea va face ca partidul să câştige următoarele alegeri
Sursa foto: Intact Images/Karina Knapek

Deputatul Elena Udrea, candidat la funcţia de preşedinte al Partidului Democrat Liberal, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că se consideră singurul candidat în măsură să propună o strategie care să redea PDL încrederea în sine. Udrea a afirmat că principalele probleme nu sunt unele care ţin de culoarea partidului sau de simbol, ci de atitudinea şi discursul ultimei perioade.

"Oamenii de la baza partidului sunt foarte dezamăgiţi de situaţia în care se află PDL. Nu atât de faptul că a existat un recul electoral, cât de incapacitatea conducerii actuale a partidului de a arăta un drum înainte în care activiştii noştri să creadă şi pe care să îl urmeze. Ce rost are să ai un lider de partid dacă el nu este în stare să comunice nici în interior şi nici în exterior? Oamenii aşteaptă să vadă că cineva le propune o strategie credibilă, în măsură să revitalizeze partidul şi să îl ducă pe drumul cel bun. Baza partidului aşteaptă să vină cineva cu care să vorbească despre ce avem de făcut în continuare. Din această perspectivă, cred că întâlnirile de acum pentru prezentarea moţiunilor au fost extrem de utile şi reacţiile pe care le-am primit foarte bune. Iată de ce sunt foarte încrezătoare că voi câştiga competiţia internă şi că, din 24 martie, putem vorbi despre "noul PDL", un partid de Opoziţie credibil şi puternic, capabil să se bată de la egal la egal cu un USL incompetent şi corupt", a afirmat Udrea.

Fostul ministru consideră că are toate şansele să câştige preşedinţia PDL.

"Am toate şansele să câştig preşedinţia PDL tocmai pentru că sunt singurul candidat capabil să propună o strategie care să redea partidului încrederea în sine şi să îl facă să câştige următoarele alegeri, fiind în acelaşi timp un om de partid: am lucrat mult cu organizaţiile, am fost alături de colegii din toată ţara şi în campanii electorale şi în timpul guvernării. Pentru a fi liderul unei echipe trebuie, în primul rând, să ştii să lucrezi în echipă, să ai capacitatea să te sacrifici ca om politic pentru cei pe care îi conduci, să îţi pese de oamenii tăi mai mult decât de propria imagine. Iar eu am demonstrat toate acestea", a mai spus Elena Udrea.



×