x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea, ELIBERATĂ din închisoare: Îi mulţumesc lui Traian Băsescu, rămân în politică!

Elena Udrea, ELIBERATĂ din închisoare: Îi mulţumesc lui Traian Băsescu, rămân în politică!

07 Mai 2015   •   14:49
Elena Udrea, ELIBERATĂ din închisoare: Îi mulţumesc lui Traian Băsescu, rămân în politică!

Elena Udrea va fi plasată în arest la domiciliu, a decis, definitiv, asăzi, Curtea Supremă. De asemenea, aceeaşi măsură a fost luată şi în cazul lui Rudel Obreja şi Tudor Breazu.

La ieşirea din penitenciarul Târgşor, Elena Udrea a spus că a fost destinul ei să treacă prin această experinţă şi i-a mulţumit lui Traian Băsescu pentru faptul că a continuat să creadă în ea, dar a precizat că nu au vorbit la telefon.

DECLARAŢII

"Am văzut oameni care vorbesc despre penitenciare, fără să cunoască aceste lucruri. Aşa am făcut şi eu. Ared ca a fost destinul meu să cunosc această experienţă", a spus Elena Udrea, joi, imediat cum a ieşit din penitenciar.

"Faptul că eu am putut să ies pe această poartă, având în vedere modul cum am intrat, arată că justiţia are o şansă, că există oameni corecţi care fac ca justiţia să fie dreaptă", a comentat Udrea.

"Voi rămâne în politică, pentru că sunt foarte multe lucruri de schimbat, de îndreptat. Cred că este nevoie de justiţie, dar trebuie să se facă în conformitate cu legea", a mai precizat ea.

×