x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea face un pas înapoi: Este foarte posibil ca lucrurile să se aplaneze şi Cristian Preda să facă din nou parte din echipă

Elena Udrea face un pas înapoi: Este foarte posibil ca lucrurile să se aplaneze şi Cristian Preda să facă din nou parte din echipă

13 Apr 2012   •   10:34
Elena Udrea face un pas înapoi: Este foarte posibil ca lucrurile să se aplaneze şi Cristian Preda să facă din nou parte din echipă

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat vineri ca este foarte posibil ca partidul sa treaca peste "incidentul" legat de europarlamentarul Cristian Preda, care a fost propus de BPN pentru excluderea din PDL.

Udrea a precizat ca nu va fi convocat Consiliul National de Coordonare pentru a se discuta excluderea lui Cristian Preda.

"Nu neaparat Consiliul National de Coordonare se convoaca pentru a fi exclus domnul Cristian Preda. La un anumit moment, cand va fi convocat pentru alte motive, se poate pune in discutie propunerea Biroului Permanent National de a-l exclude pe Cristian Preda. (…) Chiar daca discutiile despre excluderea domnului Cristian Preda sunt vechi, nu sunt de acum, sunt de aproape doi ani de zile, intre timp, cred ca si domnul Cristian Preda si partidul au invatat ceva din experienta aceasta prin care am trecut acum doua saptamani si este foarte posibil ca lucrurile sa se aplaneze, sa trecem peste acest incident si relatiile sa fie unele in care si noi si domnul Preda sa ne simtit parte a echipei", a spus presedintele PDL Bucuresti intr-un interviu pentru RFI.

Liderul PDL Bucuresti a precizat ca pozitia lui Preda in partid depinde de atitudinea europarlamentarului. "Probabil ca va depinde foarte mult de felul in care domnul Cristian Preda a inteles supararea partidului, care a fost justificata' a explicat Udrea.

Pe 2 aprilie, Biroul Permanent National al PDL a decis excluderea din partid a europarlamentarului Cristian Preda. Decizia finala va apartine Consiliului National de Coordonare.

×