x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea, din nou PENIBILĂ. De ce nu candidează fostul ministru în Bucureşti

Elena Udrea, din nou PENIBILĂ. De ce nu candidează fostul ministru în Bucureşti

16 Noi 2012   •   17:06
Elena Udrea, din nou PENIBILĂ. De ce nu candidează fostul ministru în Bucureşti
Dupa ce ne-a incantat sufletele cu poezii de Minulescu si interviuri siropoase despre adolescenta inflacarata, democrat-liberala Elena Udrea, candidat al ARD in colegiul 4 deputati din municipiul Roman, a facut o declaratie care i-a lasat interzisi pe romascani. Doamna Udrea a declarat ca "decizia de a candida in Neamt si nu in Bucuresti a fost luata in contextul in care in Capitala a fost "extrem de vizata" de atacurile mediatice ale adversarilor politici." Fostul ministru sustine ca se prezinta la aceste alegeri in fata unor oameni care o pot judeca dupa proiectele realizate, nu dupa vorbe. Ce spune doamna Udrea este foarte frumos, in ipoteza ca romascanii n-ar avea televizoare, acces la mass-media sau ar vorbi alta limba.

"M-am gandit sa vin in fata unor oameni care ma pot judeca dupa fapte si nu dupa vorbe. Ca ministru am fost extrem de vizata de atacuri mediatice ale adversarilor politici. Am considerat ca este bine sa vin in fata unor oameni care ma pot judeca dupa ce am facut pentru ei si nu dupa ce se spune la televiziuni", spune candidatul ARD.

Elena Udrea candideaza din partea ARD in colegiul 4 deputati format din municipiul Roman si comuna Ion Creanga, ambele localitati fiind conduse de primari democrat-liberali.

USL l-a desemnat drept contracandidat al Elenei Udrea pe istoricul Liviu Bratescu, vicepresedinte al filialei PNL Iasi dar originar din municipiul Roman.

×