x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică ELENA UDREA ŞOCHEAZĂ DIN NOU! De data asta îl întrece chiar şi pe Traian Băsescu

ELENA UDREA ŞOCHEAZĂ DIN NOU! De data asta îl întrece chiar şi pe Traian Băsescu

02 Aug 2012   •   21:00
ELENA UDREA ŞOCHEAZĂ DIN NOU! De data asta îl întrece chiar şi pe Traian Băsescu

Dupa ore bune de la decizia Curtii Constitutionale de amanare a deciziei privind referendumul pana pe 12 septembrie, Elena Udrea a reusit/indraznit sa emita cateva idei proprii pe pagina de Facebook.

Fostul ministru este socat dar si socheaza."Incredibil! USL a contestat la CCR organizarea referendumului realizata de Guvernul USL" - este postarea facuta de Elena Udrea pe pagina de Facebook. Interesant de remarcat faptul ca Elena Udrea a inteles greu si incet, oricum intr-o maniera proprie, ceea ce s-a intamplat la CCR. Important e insa sa fie pe Facebook si sa stie lumea ca are ceva de spus.

Credeati insa ca unui tanar politician ii ajunge doar o exclamatie? Nicidecum, Elena Udrea a intrat in dialog cu fanii si a mai reusit sa scoata cateva perle, prin care aduce dezinformarea pe unele dintre cele mai inalte culmi. "Ana lui Manole, contestarea boicotului a fost respinsa de CCR. De altfel, ei au boicotat publicul si referendumul privind uninominalul din 2007, dar si cel privind reducerea numarului de parlamentari si Parlamentul unicameral din 2009. Amanarea s-a produs ca urmare a contestarii listelor electorale, care au fost intocmite pentru referendum de serviciul de evidenta a persoanelor, aflat in subordinea Ministerului Administratiei si Internelor", este una din explicatiile oferite cu generozitate de doamna Udrea. Care nu pierde ocazia sa ne informeze ca "USL a distrus in doua luni de guvernare tot ce s-a realizat in acesti ani de criza. Toate sacrificiile facute de romani in ultimii ani au fost anulate de criza economica in care a impins USL Romania odata cu inceperea scandalului politic".

×
Subiecte în articol: udrea Elena Udrea