x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Elena Udrea: Votul meu a fost cu speranţă pentru oraşul din centru Moldovei

Elena Udrea: Votul meu a fost cu speranţă pentru oraşul din centru Moldovei

09 Dec 2012   •   14:14
Elena Udrea: Votul meu a fost cu speranţă pentru oraşul din centru Moldovei
Sursa foto: Dragos Savu/Intact Images

Am votat cu speranţa şi dorinţa ca drumul pe care a pornit România în ultimii ani către democraţia totală şi către Europa să fie ireversibil, a declarat Elena Udrea, candidatul ARD în colegiul 4 deputaţi Roman, la ieşirea de la urne.

"Am votat cu dorinţa ca faptele să fie cele care să construiască în ţară, să fim mai puţin sensibili la vorbe. Am votat ca aici în Roman să avem parte de dezvoltarea oraşului, am votat pentru construcţie, am votat pentru ca ziua de mâine să fie mai bună pentru Roman şi romaşcani. Sunt parte a unei echipe care a construit aici peste trei ani şi vreau să continuăm să construim. Votul meu a fost cu speranţă pentru oraşul din centru Moldovei", a adăugat fostul ministru al Dezvoltării Regionale, potrivit Agerpres.

Elena Udrea a declarat că pe parcursul zilei va merge prin secţiile de votare, va discuta cu alegătorii iar apoi va sta la sediul de campanie în aşteptarea rezultatelor.

"Sunt aici cu toată familia, soţul meu care a venit special, cu mama, fratele, cumnatul, echipa toată de la Roman cu care am avut această perioadă minunată în campanie", a declarat Elena Udrea.

În final, Udrea a transmis mesajul "să iasă toată lumea la vot".

×