x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Emil Boc a demis-o pe şefa de la SGG, Daniela Andreescu

Emil Boc a demis-o pe şefa de la SGG, Daniela Andreescu

25 Noi 2011   •   14:20
Emil Boc a demis-o pe şefa de la SGG, Daniela Andreescu

UPDATE: Premierul Emil Boc a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca a demis-o pe sefa de la SGG, Daniela Andreescu.

Boc a precizat ca nu a primit punctul de vedere al ANI referitor la posibila impostura a d-nei Andreescu. 'Dreptul de numire sau revocare din functie al unui demnitar al Guvernului apartine premierului', a spus Boc.

Situatia in Cabinet a secretarului general al Guvernului, Daniela Andreescu, este incerta, surse din Palatul Victoria avansand informatia ca acesta ar putea fi demisa de premierul Boc sau s-ar putea retrage din functie la finalul sedintei Executivului, fara ca la acest moment sa existe o decizie.

Sedinta de guvern a inceput la ora 10.00, iar ministrii au ascultat inclusiv o nota prezentata de Andreescu privind ultimele modificari aduse ordonantei de vanzare a imobilelor RA-APPS, inaintea publicarii in Monitorul Oficial, fara sa se discute si de situatia acesteia.

Surse din Palatul Victoria citate de Mediafax afirma insa ca exista posibilitatea ca, la finalul sedintei, premierul sa aiba o discutie privata cu seful SGG, in care sa-i ceara demisia, ca o consecinta fireasca a scandalului din ultimele zile privind spatiile RA-APPS atribuite membrilor familiei sale.

In acelasi timp, surse oficiale sustin ca presedintele Traian Basescu i-ar fi solicitat premierului demiterea Danielei Andreescu de la conducerea SGG.

×