x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Emil Boc, către primarii PDL: Nu mai faceţi parcuri în păduri!

Emil Boc, către primarii PDL: Nu mai faceţi parcuri în păduri!

14 Oct 2011   •   09:58
Emil Boc, către primarii PDL: Nu mai faceţi parcuri în păduri!

Premierul Emil Boc a insistat astazi, la Sibiu, in fata colegilor sai de partid, majoritatea primari, pe prioritizarea investitiilor facute cu bani publici, avertizandu-i pe acestia ca s-a terminat cu amenajarea de parcuri in paduri sau a patinoarelor si salilor de sport in localitati unde drumurile sunt de pamant.

"PDL trebuie sa ia taurul de coarne. Este vorba de masuri nepopulare. Facem o investitie uneori de care se minuneaza oamenii. Parcuri in padure. Greseli de neiertat. Va asigur ca nu se va mai repeta. Sunt investitii care nu se justifica. Degeaba alocam resurse", a avertizat premierul.

Boc s-a aratat nemultumit de faptul ca in trei ani de guvernare a reusit sa faca numeroase investitii, insa multe nu au fost analizate cum trebuie de primari, dovada ca exista investitii vechi de dinainte de 1990 despre care, acum, nimeni nu are curajul sa spuna ca nu se mai justifica.

"Degeaba faci sala de sport intr-o comuna, un patinoar, daca drumul este de pamant. Avem 40.000 de investitii in Romania. Unele incepute inainte de 1989. Unele poate nu mai trebuie sa fie continuate. Nu e o politica foarte populara, dar este eficienta, domnilor primari", a declarat Emil Boc, potrivit Agerpres.

Premierul le-a reamintit celor prezenti ca a fost primar si ca oamenii vor sa vada proiecte bune pentru comunitate, duse la bun sfarsit.

×