x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Emil Boc: USL să lase deoparte ipocrizia şi să participe la lucrările privind revizuirea Constituţiei

Emil Boc: USL să lase deoparte ipocrizia şi să participe la lucrările privind revizuirea Constituţiei

26 Mar 2012   •   09:27

Presedintele PDL a facut, astazi, un nou apel catre membrii USL, pe care ii indeamna "sa lase ipocrizia deoparte" si ii cheama la lucrarile privind revizuirea Constitutiei.

"Am o solicitare: USL sa lase ipocrizia deoparte si sa participe la lucrarile privind revizuirea Constitutiei. Aud mereu membrii Opozitiei vorbind despre cazul Boldea, fie de alte obligatii in fata electoratului, dar ei refuza sa vina si sa puna in aplicare ceea ce oamenii au votat, si anume 300 de parlamentari si Parlament unicameral. Deci sa vina sa voteze revizuirea Constitutiei, asa cum au votat-o romanii", a declarat Emil Boc.

"Daca acest lucru se voteaza in Parlament, unde sunt asteptati cei de la USL, nu vom mai avea cazuri de genul Boldea, pentru ca nu va mai exista imunitatea parlamentara si oricine poate fi dus in fata justitiei", a mai spus Boc.

Opozitia se afla in greva parlamentara de la finalul lunii ianuarie 2012. Lucrarile Parlamentului au fost afectate, in ultima vreme, de acest protest al opozitiei.

×