x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Eugen Nicolăescu: Nu am cunoştinţă de vreo ofertă făcută de PNL lui Gheorghe Falcă

Eugen Nicolăescu: Nu am cunoştinţă de vreo ofertă făcută de PNL lui Gheorghe Falcă

29 Mar 2012   •   11:43
Eugen Nicolăescu: Nu am cunoştinţă de vreo ofertă făcută de PNL lui Gheorghe Falcă

Viceliderul grupului parlamentar al PNL de la Camera Deputatilor Eugen Nicolaescu a afirmat joi ca nu stie sa existe vreo oferta facuta de PNL lui Gheorghe Falca, dar i-ar parea rau ca acesta sa vina in randul formatiunii liberale.

'N-am auzit, dar mie mi-ar parea rau daca ar veni la PNL, pentru ca locul lui e la PDL. (...) Daca ar fi avut mai putine vulnerabilitati si mai putina expunere in cadrul greilor susceptibili de coruptie din PDL, atunci, intr-adevar, am fi putut sa ne intoarcem la prima afirmatie pe care am facut-o: da, se pleaca de la putere catre opozitie din cauza faptului ca a avut probleme cu acea putere. Dar cand esti in centrul puterii si ai acces la fonduri si te bucuri de ele, dupa aceea sa te trezesti cu doua luni inainte de alegeri ca esti nemultumit si ca ti se pare ca acea putere este abuziva si nu e conforma cu principiile tale, mi se pare putin cam mult', a spus Nicolaescu, precizand ca pozitia pe care o exprima este una personala.

El a adaugat ca Gheorghe Falca este un primar despre care are o parere 'deloc buna'.

Referindu-se la traseismul politic, deputatul liberal a afirmat ca este primul critic al acestuia, dar l-a definit ca fiind plecarea politicienilor de la putere in opozitie, si nu invers.

'Traseismul politic din punctul meu de vedere inseamna sa pleci intotdeauna de la opozitie la putere, ca numai puterea corupe. A pleca de la putere si a te duce la o opozitie mi se pare de fiecare data un lucru de atitudine ideologica, de atitudine morala, comportamentala. Cat timp constati ca puterea devine autoritara, absurda, ilegala, corupta, atunci, daca vrei sa faci politica, mai bine o parasesti', a sustinut Eugen Nicolaescu. (Agerpres)

×