x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Eugen Tomac despre Sorin Grindeanu: În mod clar o propunere mult mai bună decât prima

Eugen Tomac despre Sorin Grindeanu: În mod clar o propunere mult mai bună decât prima

28 Dec 2016   •   19:29
Eugen Tomac despre Sorin Grindeanu: În mod clar o propunere mult mai bună decât prima
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, consideră că noua propunere a PSD pentru funcţia de premier - Sorin Grindeanu - este mult mai potrivită decât Sevil Shhaideh.

"În mod clar este o propunere mult mai potrivită decât prima. Probabil domnul Dragnea s-a trezit din beţia puterii şi a început să gândească un pic mai raţional. Pentru că s-a creat această majoritate în Parlament, PSD - ALDE - UDMR, PSD şi-a luat acest angajament de a desemna premierul şi iată că a venit cu o soluţie care nu este una de respins, din punctul meu de vedere. Categoric, noi vom vota împotrivă, pentru că PMP este un partid în opoziţie totală cu PSD, dar la prima vedere pare o propunere care poate reuşi din punct de vedere al procedurilor de instalare a unui nou guvern", a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Eugen Tomac.

El a adăugat că PMP avea soluţia cea mai bună de premier - Traian Băsescu -, iar la alegerile viitoare se va lupta pentru a obţine procentele necesare ca să îşi pună în aplicare viziunea pentru dezvoltarea ţării.

"România are nevoie în clipa de faţă de stabilitate şi de un guvern competent. Vom vedea cât de capabil va fi noul premier propus de PSD să îşi formeze şi o echipă competentă sau va numi domnul Dragnea oameni care să se încadreze în criteriile domniei sale şi anume să îi fie servili", a susţinut Tomac.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: eugen tomac sorin grindeanu