x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Europarlamentar PSD: Au greșit și noua formă a Planului Național de Redresare și Reziliență

Europarlamentar PSD: Au greșit și noua formă a Planului Național de Redresare și Reziliență

31 Mar 2021   •   10:43
Europarlamentar PSD: Au greșit și noua formă a Planului Național de Redresare și Reziliență

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu susține că Guvernul a greșit din nou Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), astfel încât în ședința Executivului de miercuri planul va fi modificat.

„Am avut din nou dreptate! Au greșit și noua formă a Planului Național de Redresare și Reziliență: titlu, formă și structură”, a scris miercuri pe Facebook europarlamentarul PSD.

Acesta susține că în urmă cu o săptămână a atras atenția că forma prezentată de Guvern a PNRR nu poate fi varianta finală pentru că nu corespundea cerințelor europene.

„Astăzi, în ședința de guvern se modifică planul. Au greșit titlul, structura și forma planului. Planul nu corespundea cerințelor europene. Ca urmare a insistențelor noastre publice au mai clarificat partea de responsabilități dar tot nu avem lucrurile bine definite”, a mai scris Victor Negrescu pe rețeaua de socializare.

Social-democratul susține că mai grav este că, nici acum, România nu are o formă finală a PNRR și că sunt în continuare mari probleme. „Planul Național de Redresare și Reziliență se transformă într-un basm”, a conchis Victor Negrescu.

×
Subiecte în articol: victor negrescu