x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ex-pedelistul Darius Vâlcov a trecut la PSD şi candidează pentru USL la primăria Slatina

Ex-pedelistul Darius Vâlcov a trecut la PSD şi candidează pentru USL la primăria Slatina

02 Apr 2012   •   07:56
Ex-pedelistul Darius Vâlcov a trecut la PSD şi candidează pentru USL la primăria Slatina

Fostul primar al municipiului Slatina Darius Valcov, care a demisionat saptamana trecuta din PDL, pierzand astfel functia de edil, si-a anuntat, luni, trecerea la PSD, spunand ca va candida din partea USL pentru un nou mandat.

Darius Valcov a facut anuntul luni, intr-o conferinta de presa la care a luat parte si liderul PSD, Victor Ponta. "Guvernul a ales un mod gresit de a-i trata pe locuitorii Slatinei", a spus Valcov, motivandu-si astfel decizia de a demisiona din PDL.

"M-am apropiat de PSD pentru ca fac parte din aceeasi generatie din care face parte si Victor Ponta, o generatie care trebuie sa inceapa, de la alegerile locale, sa isi spuna cuvantul. Ma alatur acestei echipe castigatoare a USL", a mai Valcov, potrivit Mediafax.

Fostul primar al municipiului Slatina Darius Valcov a anuntat insa de duminica faptul ca va candida pentru un nou mandat, insa nu a precizat atunci care va fi formatiunea politica care il va sustine.

Valcov spunea ca va candida pentru un nou mandat la functia de primar al municipiului Slatina dupa ce grupul de initiativa "Alaturi de tine, Darius!" a strans peste 30.000 de semnaturi de sustinere si a primit numeroase mesaje de incurajare din partea locuitorilor.

Darius Valcov a anuntat, in 27 martie, ca a demisionat din functia de presedinte al PDL Olt, fapt care atrage pierderea mandatului de primar, astfel ca pana la alegerile din 10 iunie orasul Slatina va fi administrat de catre unul dintre cei doi viceprimari care va fi desemnat de Consiliul Local.

Primarul sustinea ca a demisionat intrucat Guvernul nu l-a sprijinit sa duca la bun sfarsit investitiile importante din oras, precum centura ocolitoare, Sala Polivalenta, bazinul olimpic si nici lucrarile la blocurile ANL si la Palatul Copiilor.

Darius Valcov are 35 de ani si se afla la cel de-al doilea mandat de primar.

In octombrie 2011, Valcov spunea ca nu va mai candida pentru un nou mandat de primar al Slatinei daca nu vor fi incepute lucrarile la centura ocolitoare a orasului, obiectiv pentru care i s-a promis in repetate randuri sprijin de la Guvern.

×