x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică "Femei pentru Femei", o inițiativă lansată de liderul PUSL Arad, Lia Ardelean

"Femei pentru Femei", o inițiativă lansată de liderul PUSL Arad, Lia Ardelean

de Redacția Jurnalul    |    15 Mar 2024   •   20:15
"Femei pentru Femei", o inițiativă lansată de liderul PUSL Arad, Lia Ardelean

Luna martie a fost dintotdeauna asociată cu femeia, cu iubirea şi cu frumuseţea. La inițiativa liderului PUSL Arad, Lia Ardeleanu, 19 doamne și domnișoare au constituit grupul "Femei pentru Femei".

Scopul acestui grup este ca femeile să dăruiască din timpul și experiența lor profesională altor femei care au nevoie de sprijin. Domeniile în  care se implică grupul înființat la inițiativa Liei Ardelean sunt juridic, învățământ,  sănătate și social.

”Luna martie, luna femeii, ne amintește că recunoașterea și respectul față de femei nu ar trebui să fie limitate doar la această perioadă, ci ar trebui să fie o parte integrantă a valorilor noastre de zi cu zi, pentru a construi împreună un viitor mai incluziv și mai luminos pentru toți”, a declarat liderul PUSL Arad, Lia Ardelean, adăugând că acest grup înființat la inițiativa sa, va sărbătorii femeia în fiecare lună, nu numai în luna Martie.

”Mulțumesc celor peste 120 de femeie care s-au alăturat încă din prima zi de la constituirea grupului și care, evident vor pune umărul la inițiativa de a dărui din timpul și experiența lor ca sprijin altor femei”, a mai declarat Lia Ardelean.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×