x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fifor: Vă asigur că avem în teren cei mai buni specialişti criminalişti ai Poliţiei Române

Fifor: Vă asigur că avem în teren cei mai buni specialişti criminalişti ai Poliţiei Române

05 Aug 2019   •   18:54
Fifor: Vă asigur că avem în teren cei mai buni specialişti criminalişti ai Poliţiei Române

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a dat asigurări luni că poliţiştii care se ocupă de cazul de la Caracal sunt "unii dintre cei mai buni specialişti criminalişti ai Poliţiei Române".

"Vă asigur că avem în teren, la această oră, unii dintre cei mai buni specialişti criminalişti ai Poliţiei Române, precum şi un dispozitiv de poliţişti din mai multe structuri: poliţie judiciară, combaterea criminalităţii organizate, operaţiuni speciale şi analiza informaţiilor. (...) Avem în teren 46 de poliţişti de combatere a criminalităţii organizate, 23 de criminalişti de la INC (Institutul Naţional de Criminalistică - n.r.), 26 din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, 27 de la operaţiuni speciale, 19 de la Direcţia de Investigaţii Criminale, 8 de la Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor, 51 de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt, 17 de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj", a declarat Mihai Fifor, la sediul MAI.

El a adăugat că este de competenţa Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism să ofere informaţii din anchetă, cazul fiind sub coordonarea procurorilor din cadrul acestei instituţii.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fifor