x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea: Dacă sunt considerată un candidat de sacrificiu, vom transforma acest subiect în succes

Firea: Dacă sunt considerată un candidat de sacrificiu, vom transforma acest subiect în succes

de Redacția Jurnalul    |    24 Apr 2024   •   15:30
Firea: Dacă sunt considerată un candidat de sacrificiu, vom transforma acest subiect în succes
Sursa foto: FB Gabriela Firea

Gabriela Firea precizează că nu se consideră un candidat de sacrificiu, dar dacă cineva pune astfel problema, va demonstra că transformă subiectul sacrificiului într-unul de succes.

Întrebată, miercuri, dacă se consideră un candidat de sacrificiu, pentru că „nu s-a găsit altul”, Gabriela Firea a răspuns: „Orice candidatură poate fi și de succes și de sacrificiu. Pornind de la această realitate, nu cred că există o candidatură care din start să fie una câștigătoare. Și acum 8 ani când am candidat îmi spuneau toți că nu voi câștiga pentru că sunt senator, vin din presă, nu am mulți ani în politică, sunt începătoare în administrație și iată că proiectul meu a fost unul câștigător”.

Firea a adăugat că și acum trei ani și jumătate ar fi câștigat, deoarece proiectul ei era de succes, dacă nu ar fi fost foarte multe minciuni și o campanie negativă „foarte bine bugetată în online”.

„Dacă sunt considerată de cineva candidat de sacrificiu, și nu mă refer la colegii mei, ci poate reprezentanți ai presei, împreună, ca echipă, vom demonstra că transformăm acest subiect al sacrificiului într-un de succes pentru bucureșteni”, a adăugat Firea.

La rândul său, Marcel Ciolacu, întrebat de ce PSD și PNL nu au continuat să caute un alt candidat independent care să reprezinte cele două partide, a spus că PSD și PNL nu putea să fie arbitri, pentru că nu există acest statut: „Avem doar jucători și antrenatori”.

Întrebat dacă asta înseamnă că alianța nu a găsit un alt candidat competitiv, Ciolacu a replicat: „Asta înseamnă că alianța este mai puternică decât vă închipuiți dumneavostră. Avem o coaliție guvernamentală și o alianță guvernamentală”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: firea alegeri candidat sacrifiu