x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea, despre faptul că nu este candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei: O restartare

Firea, despre faptul că nu este candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei: O restartare

de Redacția Jurnalul    |    27 Mar 2024   •   20:22
Firea, despre faptul că nu este candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei: O restartare
Sursa foto: FB Gabriela Firea

„O restartare. E adevărat, m-am pregătit trei ani și jumătate pentru candidatura la Primăria Capitalei”, afirmă Gabriela Firea despre faptul că PSD-PNL a ales să susțină alt candidat la PMB.

„O restartare. E adevărat, m-am pregătit trei ani și jumătate pentru candidatura la Primăria Capitalei. Politic s-a luat altă decizie în coaliție. După ce m-am sfătuit cu colegii mei de la București, social-democrați, familia, cu prietenii, am luat hotărârea să rămân în politică, să rămân aici, în PSD, și să-mi continui munca, pentru că întotdeauna mi-a plăcut mai mult la atletism cursa de maraton, nu sprinturile. Cursa de viteză nu m-a caracterizat. Îmi place să fiu un partener de drum lung”, a spus la Antena 3 Gabriela Firea.

Ea a mai declarat că nu i s-au pus „neapărat” piedici.

„Ca orice om, am și eu și fani, și oameni care nu mă agreează neapărat. În politică, emoția e foarte importantă. Se iau decizii bazate pe calcule și pe ecuații politice, dar se iau unele decizii și cu o comăonentă emopțională. Până la urmă, asta e decizia și nu sunt un om al lamentărilor”, a adaugat Firea.

Întrebată dacă a simțit că a fost trădată, ea a spus: „Au fost momente în care cred că nu am meritat anumite declarații, anumite atitudini, anumite luări de poziție, insinuări”.

De asemenea, Gabriela Firea af mai spus că va face campanie electorală pentru Cătălin Cîrstoiu.

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei este managerului Spitalului Universitar, Cătălin Cîrstoiu.

×