x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea: Preşedintele partidului este persoana cea mai îndreptăţită să fie candidat la prezidenţiale

Firea: Preşedintele partidului este persoana cea mai îndreptăţită să fie candidat la prezidenţiale

28 Apr 2017   •   22:05
Firea: Preşedintele partidului este persoana cea mai îndreptăţită să fie candidat la prezidenţiale

Primarul general, Gabriela Firea, care este şi vicepreşedinte al PSD, a declarat, vineri, la Antena 3, că întotdeauna preşedintele partidului este persoana cea mai îndreptăţită să fie candidatul acelei formaţiuni politice la alegerile prezidenţiale.

"Întotdeauna şi mai ales în acest caz preşedintele partidului este persoana cea mai îndreptăţită să fie candidatul acelei formaţiuni politice pentru alegerile prezidenţiale. Dacă este să ne uităm în urmă cu câţiva ani, şi nu doar în România, ci în ţările din jurul nostru în special, aceasta este regula, preşedintele partidului să fie şi vocea cea mai importantă a formaţiunii politice, să aibă cea mai mare susţinere din partea membrilor de partid şi a simpatizanţilor. Categoric da, sunt în totală consonanţă cu afirmaţiile care s-au făcut acum câteva zile că preşedintele partidului, Liviu Dragnea, este cea mai îndreptăţită personalitate să devină - dacă nu a dorit, şi ştim noi bine cine nu a dorit, să fie prim-ministru - să fie candidatul nostru la prezidenţiale şi să şi câştige", a spus Firea.

Ea a menţionat că PSD va veni în anul în care se vor organiza alegeri prezidenţiale cu un candidat bun, care să răspundă nevoilor românilor.

"Românii au o percepţie foarte bună despre echipa guvernamentală, PSD, preşedintele Liviu Dragnea. De ce? În primul rând pentru că a pus accent pe un program de guvernare şi deja a aplicat măsurile pe care le-a promis şi se vede asta în fiecare zi, la fiecare şedinţă de guvern. Acum, că sunt şi anumite persoane care încearcă să găsească răul acolo unde nu este, e democraţie (...) totul este să nu se inventeze ştiri sau să nu se inventeze motive", a adăugat Firea. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: gabriela firea