x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea: În 2 - 3 ani situația termoficării se poate schimba, cu o singură condiție

Firea: În 2 - 3 ani situația termoficării se poate schimba, cu o singură condiție

de Redacția Jurnalul    |    30 Mai 2024   •   20:43
Firea: În 2 - 3 ani situația termoficării se poate schimba, cu o singură condiție
Sursa foto: Gabriela Firea

În 2 - 3 ani situația termoficării în București se poate schimba, cu o singură condiție, spune Gabriela Firea. Condiția este ca ritmul de lucru să fie susținut.

Întrebată, joi seara, care este termenul realist în care bucureștenii pot avea căldură și apă caldă, Gabriela Firea spune că „în 2 - 3 ani de zile situația se poate schimba”.

„Nu voi minți niciodată să spun că de pe 28 septembrie toată lumea va avea apă caldă și căldură. În 2 - 3 ani de zile situația se poate schimba cu o singură condiție: să se schimbe ritmul de lucru. Doi ani de zile nu s-a făcut nimic în domeniul termoficării, sunt ani pierduți de noi toți. Condiția este să fie un ritm de lucru foarte susținut și să se folosească și fondurile europene rămase și fonduri interne și fonduri guvernamentale și să fie un proces susținut de înlocuire”, spune Firea la România TV.

Totodată, Firea susține că este importantă o hartă, o strategie a lucrărilor, în așa fel încât să nu fie șantiere în fiecare cartier.

„Acum, se face o groapă și 15 zile nu se face nimic, nu se întâmplă nimic. Organizarea de șantier nu este corespunzătoare unui ritm de lucru pe care îl merită bucureștenii”, a adăugat social-democrata.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: firea termoficare conditie