x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Cîțu: Această campanie internă nu afectează guvernarea României

Florin Cîțu: Această campanie internă nu afectează guvernarea României

26 Iul 2021   •   20:57
Florin Cîțu: Această campanie internă nu afectează guvernarea României

Această campanie internă nu afectează guvernarea României, dă asigurări premierul Florin Cîțu, după ce Dan Barna a susținut că atacurile liberalilor la adresa USR PLUS sunt „elemente de retorică de campanie”: „În PNL este o competiție de cine dă mai multe castane USR PLUS”.

„Vreau să îi asigurăm împreună pe români că această campanie internă nu afectează guvernarea României. Fiecare dintre dvs., primari, consilieri, ne vom face treaba mai departe în această perioadă. Guvernarea merge mai departe și, deși rezultate se văd, ei trebuie să știe că nu lăsăm guvernarea deoparte. Vă mai rog să duceți mai departe mesajele despre această guvernare, pentru că sunt multe, sunt bune, dar cumva ele nu ajung la toți românii. Am auzit că nu sunt investiții în România. În șase luni chetuielile cu investițiile sunt de 21 de miliarde de lei, în condițiile în care au crescut față de nul trecut cu 32%. Românii trebuie să știe acest lucru, că se investește în România”, spune Florin Cîțu.

El mai spune că deciziile guvernului referitoare la reforme „s-au împotmolit cumva în Parlamentul României”.

Reacția premierului vine după declarațiile lui Dan Barna. Întrebat despre oportunitatatea ieșirii de la guvernare, după ce candidații PNL au lansat atacuri la adresa USR PLUS, Dan Barna susține că acestea sunt „elemente de retorică de campanie” și că așteaptă să treacă luna septembrie.

„În PNL este o competiție de cine dă mai multe castane USR PLUS. N-am ce să comentez foarte mult, e un lucru pe care îl observăm cu toții. Așteptăm să treacă acest super-septembrie în care toate cele trei partide au alegeri și apoi să ne întoarcem mai asumat pe programul de guvernare și pe reformele de acolo. Dincolo de asta, sunt elemente de retorică de campanie”, a spus liderul USR PLUS.

×
Subiecte în articol: florin citu