x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Cîțu NU confirmă vizita la Kiev. Aceasta e programată pentru 27 aprilie

Florin Cîțu NU confirmă vizita la Kiev. Aceasta e programată pentru 27 aprilie

26 Apr 2022   •   12:56
Florin Cîțu NU confirmă vizita la Kiev. Aceasta e programată pentru 27 aprilie

Președintele Senatului, Florin Cîțu, evită să confirme că miercuri va fi, alături de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, în vizită la Kiev: „Este o vizită care va fi un moment dat”.

„Este în lucru o vizită pentru Kiev. Așa cum am spus și acum o săptămână, vă spun și acum, vom da detaliile atunci când le avem. Este o vizită care va fi un moment dat”, a explicat Florin Cîțu.

Președinții Senatului și Camerei Deputaților, Florin Cîțu și Marcel Ciolacu, au anunțat că vor vizita Kievului, la invitația președintelui Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanchuk.

„Pe data de 27 aprilie va avea loc la Kiev vizita președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Va fi o vizită desfășurată preponderent în teren, care va cuprinde mai multe zone afectate de război, inclusiv zone în care armata rusă a comis atrocități. Scopul acestei vizite este legat de rolul pe care țara noastră îl va avea în viitorul plan de reconstrucție a Ucrainei după război. De asemenea, în acest moment discutăm despre un posibil discurs al președintelui Ciolacu în Rada Supremă ucraineană”, anunța Camera Deputaților, pe 13 aprilie.

×
Subiecte în articol: kiev florin citu Marcel Ciolacu