x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Cîțu vrea oprirea dezbaterilor legii certificatului verde în Camera Deputaților. Care este motivul

Florin Cîțu vrea oprirea dezbaterilor legii certificatului verde în Camera Deputaților. Care este motivul

12 Noi 2021   •   13:55
Florin Cîțu vrea oprirea dezbaterilor legii certificatului verde în Camera Deputaților. Care este motivul

Florin Cîțu a cerut în sedința PNL oprirea dezbaterilor pentru proiectul de lege privind certificatul verde în Camera Deputaților pe motiv că prevederea prin care statul plătește testarea angajaților de la stat este discriminatorie fata de angajații de la privat care trebuie sa plăteasca testarea.

„Florin Cîțu a anunțat că se opresc dezbaterile pentru proiectul de lege cu certificatul verde, la Cameră, în comisii, deocamdată, întrucât prevederea prin care statul plătește testarea angajaților de la stat este discriminatorie fata de angajații de la privat care trebuie să plăteasca testarea”, au declarat surse din conducerea PNL.

Liderul PNL a spus că nu este de acord cu acesta prevedere.

La sfârșitul lunii octombrie, proiectul de lege privind certificatul verde a fost respins în Senat. Deși au fost 48 voturi „pentru” și 46 „împotrivă” în sală, după numărarea voturilor exprimate online, s-a constatat că mai lipsesc două voturi „pentru”. Erau necesare 69 de voturi pentru ca legea să treacă. Astfel, legea a fost respinsă.

Mediafax

×
Subiecte în articol: florin citu